TUOTTEISTA

Tuotteiden valmistuksessa käytetään mustesuihkutulostinta. Laadukkaan tulostimen ansiosta tulostusjälki on todella tarkkaa ja kaunista, ja kortin helmiäispinta kuultaa hienosti sen läpi. Mustesuihku ei kuitenkaan kestä hankausta tai kosteutta samalla tavalla kuin jotkut muut digipainotekniikat ja tämä on hyvä ottaa huomioon tuotteita käsitellessä. Normaalia käsittelyä ja koskemista tuotteet kyllä kestävät hyvin.

TILAAMINEN

Tilaaminen onnistuu parhaiten sähköpostilla. Soittamallakin voi tilata, mutta puhelimessa tehdyt tilaukset vahvistetaan aina kirjallisesti sähköpostilla.

Tuotteiden sivuilla on ohjeet siitä, millaisia tietoja kyseisen tuotteen tilaamiseen tarvitaan. Huomioitavaa on se, että korttiin tulevaa tekstiä ei tarvitse asetella mitenkään, vaan se tehdään puolestanne. Useimmista tuotteista (pois lukien pöytänumerot, paikkakortit ja kirjekuoret) saatte sähköpostilla vedoksen hyväksyttäväksenne, joten näette tarkalleen, millainen kortista tulee. Hyväksymisenne jälkeen tuotteet tehdään valmiiksi, laskutetaan ja postitetaan teille. 

TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan SmartPostilla. Lähetyskulu määräytyy postitusmaksun eli paketin koon mukaan ja se lisätään laskulle.

 

Kaikki kartiot toimitetaan aina valmiiksi koottuina ja siksipä ne lähetetään särkyvänä tavarana. Näin varmistetaan, että ne saapuvat vahingoittumattomina perille. Särkyvän paketin postituslisä on 10 € ja se lisätään laskulle.

Tuotteet laskutetaan tilauksen yhteydessä sähköpostilla. Kaikki hinnat sisältävät ALV:n (24 %).

Toimitusaika tuotteille on keskimäärin 1-3 viikkoa.

VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Vahingoittumattomilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta, koska ne valmistetaan aina yksilöllisesti tilauksesta.

HENKILÖTIETOJEN TIETOSUOJA

Kuultokortti Ky on sitoutunut suojaamaan asiakkaidensa yksityisyyttä ja noudattamaan toiminnassaan tietosuoja- ja muita lakeja sekä hyviä tietosuojakäytäntöjä. Henkilötietojen käsittelyn ensisijaisena perusteena on tuotteiden toimittaminen ja laskuttaminen. Tilauksen yhteydessä teiltä kysytään nimenne, sähköpostiosoitteenne, puhelinnumeronne sekä osoitteenne. Henkilötietojanne ei käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin tilauksen hoitamiseen eikä niitä koskaan luovuteta yrityksen ulkopuolelle.