HÄÄ- JA JUHLATUOTTEISTA

Kuultokortin korttivalikoimasta löytyy erilaisia malleja ja sävyjä, joista voitte valita teidän juhlaanne kuvastavan tyylin. Kaikki kortit ovat helmiäispohjaisia, ja eri tuotteista on helppo muodostaa yhtenäinen kokonaisuus vaikkapa sävyn perusteella. Monet eri sävyt sopivat myös kivasti keskenään (kuten Rose ja Gold) ja sävyjen yhdistäminen onkin helppo tapa lisätä näyttävyyttä esimerkiksi kattaukseen.

Kuultokortin ajatus on, että juhlakorttien tilaamisen pitäisi olla mahdollisimman mutkatonta, koska muutakin valmisteltavaa on niin paljon. Siksi voitte valita mieleisenne kortin ja toimittaa siihen tulevan tekstin ilman tekstinasettelua. Tuoteryhmien sivuilta näette mallin jokaisesta tuotteesta ja saatte käsityksen siitä, miltä tekstinasettelu kyseisessä kortissa näyttää. Ennen tuotteiden valmistamista saatte useimmista korteista pdf-vedoksen hyväksyttaväksi.

 

Hyväksymisenne jälkeen tilaus vahvistuu ja kortit tehdään ja mahdollisesti myös kootaan valmiiksi (kartiot). Asiakkaan ei siis tarvitse liimailla kartioita kokoon tai taitella paikkakortteja, sillä kortit toimitetetaan aina käyttövalmiina. Kuultokortin kortteja ei valmisteta linjatyönä, vaan jokaisen kortin virheettömys tarkistetaan valmistuksen yhteydessä. Tuotteiden laadukkuus on ehdottoman tärkeä asia Kuultokortille.

Kaikkien eri tuotteiden sivuilla kerrotaan lisää juuri kyseisen kortin tilaamisesta. Lisätietoa tuotteista ja tilausprosessista löytyy myös täältä

 

Huomaattehan myös, että vaikka monet mallikortit on suunnattu hääjuhliin, niitä voi toki valmistaa muihinkin juhlatilaisuuksiin. Ota yhteyttä ja kerro toiveestasi!


Ystävällisin terveisin,

Tuula

Impressive_Black_kattauksessa.png